2012. január 6., péntek

T-rex ribancok

Azt hiszem az első bejegyzésnél máris magyarázkodhatunk, mert nem éppen közismert szó. Ne érezd magad olyan elbaszott hülyének mint amilyen valójában vagy mert ez a kifejezés nem létezik. Azonnal bevezetünk téged a T-rex ribancok világába. Ezek a ribancok azok akik valamilyen oknál fogva a könyökhajlatunknál hordják a táskát. Lehetséges hogy valamilyen génmanipuláción mentek át és módosult anatómiájú hibridek, de erre nem túl sok esély van. Eltöprengtünk azon ennek mi lehet az oka, értelme és egyáltalán hogy képesek így élni. Amit csinálnak az egyszerűen nonszensz. Baromi idétlenül néznek ki és semmi praktika nincs benne, klasszisokkal fárasztóbb így hordani a táskát, annak súlyától függetlenül. Helyezzük ezeket a ribancokat különböző szituációba:
Közlekedés tömegben: Tegyük fel egy átlagos lány szélessége még extrém túlsúly esetén sem haladja meg az 50 centimétert. Nem foglal sok helyet, praktikus minden szempontból vonzóbb. Nos, tegyünk ennek a csajnak a kezébe egy táskát vagy szatyrot. Így a szélességük a táskák számától függően meghaladhatja az 1 métert. ez a szélesség már alkalmatlan a tömegben való kényelmes közlekedéshez. Beszorulnak a liftbe, nem utazhatnak mozgólépcsőn és minden második szembejövőt pofán basznak a táskájukkal. Gondolj csak bele: Kellemes napot töltöttél a plázában vettél egy csomó fasza cuccot lazulsz a a barátaiddal, még egy ribanc is leszopott a  wcben. A napod nem is lehetne jobb, hazafelé veszed az irányt, amikor a következőre figyelsz fel.
EGY HATALMAS SEREG T-REX ROHAN FELÉD MINT A FELGYÚJTOTT VÉRMÓKUSOK, AZ UTAT MINDEN IRÁNYBAN ELTORLASZOLTÁK, SOHA NEM ÉREZTED EKKORA VESZÉLYBEN MAGAD, NINCS ESÉLYED A MENEKÜLÉSRE, TUDOD AZ ÉLETED MEG VAN PECSÉTELVE  A MOCSKOS MŰKÖRMÜK ÁLTAL, AMI OLYAN ELBASZOTT UNDORÍTÓ MINT  EGY 4 HETE DÖGLÖTT ROZSOMÁK KARMAI.  Gondolj csak bele, ha ez egy Végső állomás film lenne akkor te és a barátaid 5 szörnyűbbnél szörnyűbb halált halnátok. És mi ott röhögnénk rajta hogy...
1-A felbőszült csorda elől fejvesztett ordítozó tömeg mindenét eldobva semmivel nem törődve , már a falakon is mászva jönnek feléd. Nem tudsz mit csinálni magával sodor össze tapos , megsemmisít.Ez még a jobbik eset, ekkor keveset szenvedtél.
2-Ha valamilyen módon sikerült túlélned az első hullám rohamát, akkor jön csak az igazi pusztító erő a HORDA! Ha szerinted durva volt a T-rexek elől menekülő tömeg,maguktól a t-rexektől mit vársz. 35 centis tűsarok, gázol át rajtad kegyetlenül, rengeteg fájdalmat és szenvedést okozva, mint egy hardcore akupunktúrás kezelés az őskorban. Halott vagy...
3-Ha véletlenül a Pittsburg Stellers védelmében töltöttél 4 évet mint első számú 240 kilós állat, akkor ugyan nem tudnak eltaposni vagy  elsodorni de a túlélési esélyeid még mindig nagyon alacsonyak. Kevesen járnak torokvédő páncélban a plázába, hát kurva rosszul teszik. Ezek a fenevadak megtalálják a gyengédet és a torkod egyetlen  rossz suhintással vágják el. A fájdalomnál amit a halálod okoz csak a körmük rosszabb.Ezek a karmok igazi vérben háborúban edzett flexel csiszolt rózsaszínre festett, csillogós tündi bündi fegyverek.
4-Ha annyira beszarsz hogy észreveszed hogy a fizikai kontaktus vállalása messziről kizárt akkor inkább beugrassz a legközelebbi kirakatba. Ez egy kurvajó ötletnek tűnt egészen a megvalósításig. A célodat elérted, bejutottál a kirakatba az üveg eltört a horda elment , megmenekültél, csak az felejtetted el te nyomorék hogy ezek a kirakatüvegek kurva vastag üvegből készültek amíg téged szépen felvagdaltak.
5-Ha elég okos vagy és gyorsan felmérted a helyzeted, rájöttél hogy az életednek itt van vége. Miután szeretnéd megkímélni magad egy csomó felesleges fájdalomtól egyszerűen a könnyebb utat választod és öngyilkos leszel. Ennek a módját meghagyjuk neked, sok szerencsét.
Vadászatuk több mint javasolt: Napnyugta után egyedül kóborolnak az utcán. Ilyenkor csökkent agyi képességükből kifolyólag nem vesznek észre. Egyesével teljesen ártalmatlanok. Az egyetlen dolog amit támadás esetén tehetnek hogy ütemesen csapkodnak izom-sorvadt vézna kis alkarjukkal. Trófea gyanánt elveheted a táskájukat...amiben úgysem találsz értelmeset.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése